Continental Berries
Caută Colaboratori

Devino Partener al Afacerii Noastre Inteligente

Fii si tu
partener
al
Continental
Berries!
Te-ai gandit ca detinand o palma de pamant iti poti pune bazele propriei afaceri? Daca nu, noi iti spunem cum!
​Ideea crearii acestui program de colaborare a aparut din dorinta de a sprijini taranul roman sau omul care detine o bucata de pamant eliminand astfel intermediarii care castiga de pe urma muncii depuse de acestia. Acest parteneriat va fi unul transparent si va aduce beneficii ambelor parti, dar in special taranului roman care se va simti multumit ca munca sa este rasplatita pe masura.

De ce sa Devii Colaborator Continental Berries?

Pentru a deveni un partener al firmei noastre, in primul rand, terenul detinut trebuie sa fie in proprietatea fiecarui interesat si sa existe o sursa de apa constanta in apropierea acestuia.

Firma noastra va incheia cu fiecare interesat un contract de colaborare cu o durata de 12 ani prin care se angajeaza sa ii asigure fiecaruia dintre parteneri plantele, monitorizarea culturii si consultanta pe intreaga perioada contractuala in schimbul a 15%din totalul productiei pe fiecare an.

Totodata Continental Berries se angajeaza sa plateasca intreaga productie ramasa (i.e. 85%) la un pret corect, acesta fiind stabilit de bursele europene de fructe.

Prin acest tip de colaborare dorim sa fomentam reintegrarea taranului roman in agricultura romaneasca eliminand intermediarii si platind producatorului un pret corect pe masura efortului depus, astfel incat acesta sa fie motivat pentru a-si extinde plantatia in urmatorii ani. In acest mod, ambele parti vom avea de castigat deoarece speram ca vom putea pune bazele unui model de crestere agrícola si económica sustenabila si vom putea creste alaturi de fiecare colaborator

RESPONSABILITATEA SCHIMBARII NE APARTINE FIECARUIA IN PARTE!

Nu astepta ca presedintele, ministrul sau primarul sa faca aceste schimbari dupa care tanjesti! Suntem responsabili fiecare dintre noi sa incepem schimbarea acestei tari frumoase . Fi si tu parte din schimbare!
TOTI AVEM LOC IN ACEASTA ECUATIE DE BUNASTARE!!

Tot ce trebuie sa faci, in cazul in care indeplinesti conditiile de mai sus si doresti sa afli mai multe despre oportunitatea de colaborare oferita de Continental Berries, este sa ne contactezi telefonic sau completand formularul, iar noi vom lua cat de curand posibil legatura cu tine si vom discuta toate detaliile necesare.

Distributia Culturilor Continental Berries

În prezent, compania are contracte de colaborare cu două dintre cele mai prestigioase universități din Cluj și Timișora. Parteneriatele de colaborare susțin eforturile noastre de înmulțire in vitro a capsunilor, murelor si zmeurei.

Au mai rămas câteva nelămuriri?

Suntem Gata Să Îți Răspundem La Întrebări

Close Menu