Continental Berries
Caută Investitori

Devino Partener al Afacerii Noastre Inteligente

25,000 Euro Investiție Minimă
Capital Vizat: 750,000 Euro

Perioadă de Rambursare < 3 ani
Randament investițional estimat: 19.73%
Capital Disponibil: 30%

Se estimează că global consumul de fructe de pădure va atinge o RCAC (Rata de creștere anuală compensată) de 5,8%

Investeste in Continental Berries

Continental Berries are nevoie de investitori dispusi sa investeasca in crearea de laboratoare genetice de ultima generatie pentru a putea realiza aceasta cercetare genética, condusa de profesionisti din domeniul agronom. Beneficiile investitiilor in cercetare se vor vedea in urmatorii 5 ani dupa realizarea acestora prin comercializarea in masa a plantelor multiplícate genetic si a noilor soiuri de plante .Continental berries isi doreste sa fie un jucator important pe piata agrícola romaneasca si europeana a fructelor de padure avand ca scop principal modernizarea si tehnologizarea intregului lant agricol.

De ce sa investesti in Continental Berries?

In primul rand, pentru ca dorim sa facem lucrurile diferit. Viziunea firmei noastre este de a deveni un líder de piata in sectorul agricol al fructelor de padure si de a exploata la maxim intregul lant de productie incepand de la partea de cercetare genética, multiplicare, crestere, dezvoltare productie si procesare a fructelor de mur capsun si zmeur.

De ce să investești într-o afacere cu fructe de pădure?

Condiții de piață grozave

În prezent, există un sold comercial negativ în Europa pentru fructe de pădure, cu o creștere de 31% a importurilor între anii 2015-2017. Valoarea totală a fructelor importate în această perioadă de 3 ani reprezintă 287.927.387 euro. (sursa Eurofresh-Distribution Magazine).

Conform analizei firmei de cercetare Persistence Market Research, RACC (Rata anuală de creștere compusă) a fructelor de pădure, preconizată pentru anii 2017-2027, 5,1%.

(Pe baza evaluării din: https://www.persistencemarketresearch.com/market-research/berries-market.asp).

„Cerul pare să fie limita în sectorul fructelor proaspete al continentului (UE)”
Rabo Research aprilie 2016

Fructele de pădure sunt sănătoase și sunt considerate un ”Super Aliment”

Creșterea preocupării privind sănătatea și înclinația oamenilor către o alimentație sănătoasă sunt doar câteva dintre factorii cheie care determină creșterea globală a fructelor de pădure.

  • Fructele de pădure sunt considerate Superalimente
  • Bogate în antioxidanți, fibre, vitamina C și flavonoide
  • Fructele de pădure conțin antocianine – un tip de flavonoid, care simulează secreția enzimei celulelor anti-cancer de Sirtuin 6 (SIRT6).

Pe lângă gustul deosebit, valoarea nutritivă și popularitatea lor în alimentele procesate, fructele de pădure au, de asemenea, un scop de utilizare crescut. Fructele de pădure sunt utilizate în produse farmaceutice, cosmetice și de îngrijire personală, suplimente alimentare și băuturi. În special în industria cosmetică, producătorii introduc noi linii de produse precum produsele anti-îmbătrânire care conțin extracte de fructe de pădure.

Despre Continental Berries și Afacerea Noastră Inteligentă

Unii spun că planul de marketing este depășit: lumea se mișcă prea repede. Aruncăm acolo orice și totul se va rezolva. Proprietarii de afaceri de succes își cunosc clienții buni, clienții mai puțin buni și clienții mediocri. Ei știu mai multe despre concurenții lor decât concurenții lor știu despre ei înșiși. Proprietarii afacerilor de succes nu încetează niciodată să strângă informații care să îi ajute să reușească pe piață. Ei folosesc aceste informații pentru a ajunge la clienți noi, pentru a menține clienții existenți și pentru a-și crește baza de clienți în general.

Distributia Culturilor Continental Berries

În prezent, compania are contracte de colaborare cu două dintre cele mai prestigioase universități din Cluj și Timișora. Parteneriatele de colaborare susțin eforturile noastre de înmulțire in vitro a capsunilor, murelor si zmeurei.

Planul Nostru Pentru Dezvoltare

Continental Berries isi doreste sa se dezvolte in urmatoarele 3 directii:

Prima Etapa
Tehnologizarea culturilor

Tehnologizarea Culturilor
Aceasta investitie va fi destinata sistemului de irigatii prin picurare pe o suprafata de 50 de hectare in urmatorii 2 ani (2020 si 2021), bazine de acumulare de apa pentru irigare, sisteme de fertirigare performante, sisteme de detectare a bolilor prin senzori, imbunatatirea serelor detinute, sisteme de supraveghere video, tehnologizarea sistemului de fertilizare cu drone, achizitionarea de spalieri pentru plante, achizitionare de membrane textile pentru biloanele de mur si capsun, ingradirea suprafetelor de pamant detinute. Investitia se va recupera in totalitate in urmatorii 5 ani, dupa care culturile devin autosuficiente, cu beneficii pe masura.
Prima Etapa
A Doua Etapa
Maximizarea Liniilor de Procesare
Continental Berries doreste sa extinda aceasta afacere si pe partea procesarii fructelor proaspete si obtinerii de produse finite intrebuintate in diverse domenii de activitate. Pentru acestea, Continental Berries trebuie sa construiasca o hala de procesare cu tóate echipamentele corespunzatoare acestor procese de prelucrare. Continental Berries isi doreste sa fie un jucator important pe piata agrícola romaneasca si europeana a fructelor de padure avand ca scop principal modernizarea si tehnologizarea intregului lant agricol.
A Doua Etapa
A Treia Etapa
Cercetare Genetica
Suntem pe deplin constienti de importanta schimbarii modelului agricol in Romania si de schimbarile climatice din ultima perioada care duc la necesitatea adoptarii de noi masuri inovatoare pentru a asigura o productie corespunzatoare pietei actúale. Cercetarea genética vine in sprijinul acestei schimbari si noi o vedem ca pe un instrument de afacere de viitor pentru a putea satisface cererea de piata a fructelor de padure la costuri cat mai reduse. Prin cercetarea genética nu numai ca dorim sa obtinem plante mult mai sanatoase, resistente la boli, daunatori si conditii climatice dar si sa obtinem si sa patentam noi soiuri care vor fi comercialízate pe piata romaneasca/europeana/mondiala.
A Treia Etapa

Au mai rămas nelămuriri?

Suntem gata să îți răspundem la întrebări

Close Menu