POVESTEA NOASTRĂ

Despre Firma SC Carpathian Berries SRL

Firma SC Carpathian Berries SRL a luat fiinta in decembrie 2017, iar exploatatia agricola este localizata in comuna Bretea Romana din judetul Hunedoara.  Firma detine in prezent culturi de mur, zmeur si capsuni cultivate pe o suprafata totala de 19,31 ha.

Culturile de mur , zmeur si capsun cu gust autentic romanesc, de la poalele Muntilor Retezat, inconjurate de peisaje de vis sunt vizitate an de an de consumatori dornici de produse proaspete, pline de prospetime si savoare, si produse cu respect si grija fata de mediul inconjurator.

Incepand cu anul 2021, langa culturile de fructe de padure cu gust autentic romanesc Continental Berryland a fost amenajat si Complexul Recreativ Berryland, un spatiu de relaxare pentru toate varste si unde vizitatorii , pe langa activitatea culesului prin care firma SC Carpathian Berries SRL isi doreste sa aduca oamenii mai aproape de natura, au posibilitatea de a se destine, de a savura produse din fructe de padure si de a practica diverse activitati sportive, de Aventura sau de relaxare.

POVESTEA LOR

Despre Intreprinderea Individuala Ponoran M.I. Ilie

Intreprinderea individuala Ponoran M.I. Ilie cuprinde ferma situata in sat Fenes, Comuna Armenis, nr 21, judetul Caras-Severin, fiind infiintata in anul 2018.

In prezent ferma produce zmeura pe o suprafata de 0,5 ha iar principala activitate de comercializare o reprezinta vanzarea directa si la poarta fermei.

Intreprinderea Indiviuala Ilie Ponoran s-a alaturat acestui proiect din dorinta de a aface cunoscuta ferma pe care o detine locuitorilor din judetul sau si din zonele limitrofe pe o raza nu mai mare de 50km si de a-si promova fructele produse local in judetul Caras-Severin direct la consumatorul final, scurtand astfel lantul de aprovizionare.

POVESTEA LOR

Despre Intreprinderea individuala Coman Gheorghe Arbusti Fructiferi

Intreprinderea individuala Coman Gheorghe Arbusti Fructiferi cuprinde ferma situata in satul Viseu de Jos, comuna Viseu de Jos, nr.324, judet Maramures, fiind infiintata in anul 2017.

In prezent ferma produce mure pe o suprafata de 1,10ha iar principala activitate de comercializare o reprezinta vanzarea directa si la poarta fermei.

Intreprinderea Individuala Coman Gheorghe Arbusti Fructiferi s-a alaturat acestui proiect din dorinta de a aface cunoscuta ferma pe care o detine locuitorilor din judetul sau si din zonele limitrofe pe o raza nu mai mare de 50km si de a-si promova fructele produse local in judetul Maramures direct la consumatorul final, scurtand astfel lantul de aprovizionare.