Evenimente

Carpathian Berries vă invită la un nou eveniment de colecție

Carpathian Berries vă invită, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 12:00 la 18:00, în incinta Complexului recreativ Berryland, din Comuna Bretea Română, pentru a lua parte la un eveniment de colecție, menit să aducă mai aproape consumatorul de producător.
Teatru de păpuși, atelier de smoothie și dulceață de căpșuni, concursuri, premii și multe alte surprize vă așteaptă!

„Vom desfășura o serie de activități, între care și o prezentare a procedeului de obținere a fructelor, dar vă vom face cunoscute și proprietățile și beneficiile consumului de fructe de pădure. Am invitat alături de noi un profesor agronom, care va dezvălui o serie de detalii despre aceste culturi, dar și despre efortul depus de agricultori pentru a obține o recoltă bogată de fructe de pădure” – reprezentantul CARPATHIAN BERRIES, Nicolae Neculai.

În cadrul atelierului de preparat smoothie și dulceață, un chef bucătar vă va „vinde” din secretele rețetelor sale delicioase.
O altă provocare, pentru adulți și copii, este întrecerea pe biciclete electrice. La final, vor fi premii delicioase, tombolă și multe surprize pentru toți participanții.

Și, pentru ca această întâlnire să rămână în amintire, mascotele prezente vă vor invita la o sesiune foto.


Evenimentul face parte din proiectul „Lanț scurt de comercializare și piață locală pentru fructe de pădure și căpșuni” , finanțat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în submăsura 16.4/16.4a.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *