Evenimente

Lecție deschisă despre culturile de fructe de pădure și jocuri interactive

Carpathian Berries vă invită, sâmbătă, 8 iunie, de la ora 10:00 la 18:00, în incinta Complexulului recreativ Berryland, din Comuna Bretea Română, pentru a lua parte la un eveniment memorabil, menit să aducă mai aproape consumatorul de producător. Va așteptăm să participați la o serie de activități care vor face ca această zi să fie memorabilă.

Concurs de cules, atelier de smoothie și dulceață de căpșuni, întreceri pe biciclete electrice și multe alte surprize sunt pregătite pentru adulți și copii, deopotrivă.

Vom desfășura o serie de activități, între care și o prezentare a procedeului de obținere a fructelor, dar vă vom face cunoscute și proprietățile și beneficiile consumului de fructe de pădure. Și, pentru a vă convinge că ceea ce spunem nu sunt povești, am invitat alături de noi un profesor agronom. Veți afla multe lucruri noi despre aceste culturi, dar și despre efortul depus de agricultori pentru a obține delicioasele fructe de pădure”, a precizat reprezentantul Carpathian Berries, Nicolae Valentin Neculai.

În cadrul atelierului de preparat smoothie și dulceață, un chef bucătar vă va „vinde” din secretele rețetelor sale delicioase.

O altă provocare, pentru adulți și copii, este întrecerea pe biciclete electrice. La final, vor fi premii delicioase, tombolă și multe surprize pentru toți participanții.

Și, pentru ca această întâlnire să rămână în amintire, clovnul și mascotele prezente vă vor invita la o sesiune foto.

Evenimentul face parte din proiectul „Lanț scurt de comercializare și piață locală pentru fructe de pădure și căpșuni” , finanțat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în submăsura 16.4/16.4a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *