Evenimente

De la consumator la producător, lecție deschisă la Beryland

Carpathian Berries vă invită, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 10:00, în incinta Complexulului recreativ Berryland, din Comuna Bretea Română, pentru a lua parte la un eveniment al cărui scop este de a aduce mai aproape consumatorul de producător. Concurs de cules, atelier de smoothie și dulceață de căpșuni, întreceri pe biciclete electrice și multe alte surprize sunt pregătite pentru adulți și copii.
Și, pentru ca această întâlnire să rămână în amintire, clovnul și mascotele prezente vă vor invita la o sesiune foto.

„Acest eveniment vine ca o lecție deschisă, în cadrul căreia producătorul îi prezintă consumatorului final întreg procedeul necesar pe care îl derulează până a obține recolta de fructe de pădure. De asemenea, vom face cunoscute și proprietățile și beneficiile consumului de fructe de pădure.
Am invitat alături de noi un profesor agronom, care va dezvălui o serie de detalii despre aceste culturi, dar și despre efortul depus de agricultori pentru a obține o recoltă bogată de fructe de pădure”, a precizat reprezentantul Carpathian Berries, Nicolae Neculai.

Vom avea alături un șef bucătar care vă va dezvălui secretele pentru prepararea smoothie-urilor delicioase și a dulceții fără cusur.
O altă provocare, pentru adulți și copii, este întrecerea pe biciclete electrice. La final, punem la bătaie premii delicioase, tombolă și multe surprize pentru toți participanții.

Evenimentul face parte din proiectul „Lanț scurt de comercializare și piață locală pentru fructe de pădure și căpșuni” , finanțat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în submăsura 16.4/16.4a.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *